Blog

  
 1. Dildo delen? Gebruik condooms!

  Als seksspeeltje is een dildo ontzettend populair. Het maakt voor velen hun beleving in bed spannender en enthousiaster. Bovendien is het fijn dat dit seksspeeltje zowel door vrouwen als mannen kan worden gebruikt, en dat er meerdere manieren van gebruik zijn (vooral anaal en vaginaal, maar ook oraal).

  Doordat een dildo zo multifunctioneel is, wordt deze ook vaak door mensen gedeeld. Dat is prima, maar hierbij is het van groot belang om op je veiligheid te letten door een condoom

  Lees meer »
 2. 
 3. 5 leuke weetjes over seksspeeltjes en condooms

  De laatste jaren koopt men steeds vaker seksspeeltjes. Een van de redenen hiervan is de mogelijkheid om dit online te doen. Dit maakt de drempel voor velen toch lager. Naast seksspeeltjes, zijn condooms in de erotiek natuurlijk ook altijd populair. Over zowel seksspeeltjes en condooms zijn veel leuke dingen te vertellen. Daarom lees je in dit artikel 5 leuke weetjes!
  Lees meer »
 4. 
 5. Ons bedrijf in de pers

  Onze webshops worden met enige regelmaat genoemd in de pers, bijvoorbeeld op het internet of in de krant. En daar zijn we trots op! We zien dit als een stukje waardering naar onze gezonde en professionele organisatie. Hieronder zie je enkele voorbeelden.
  Lees meer »
 6. 
 7. Verschillende soorten dildo's (Video)

  In de onderstaande video wordt een duidelijk overzicht gegeven van verschillende dildo's welke op dit moment verkrijgbaar zijn. Erg handig want soms kun je door de dildo's het bos niet meer zien. De video legt uit waar welke dildo voor bedoeld is. Zo wordt ingegaan op dildo's van diverse materiaal soorten en verschillende vormen. Zo is er voor elke vrouw of man wel een geschikte dildo verkrijgbaar. Uiteraard zijn alle genoemde dildo's ook verkrijgbaar op onze webshop Dildokraam.nl
  Lees meer »
 8. 
 9. Meer seksplezier door glijmiddel

  Glijmiddel zorgt voor een verbetering van seksplezier bij vrouwen, maar ook bij mannen. Dit komt omdat de penis of sextoys makkelijker glijden en stimulatie wordt verbeterd. Ook worden scheurtjes in de vagina of anus voorkomen.
  Lees meer »
 10. 
 11. Welke soorten dildo's zijn er?

  We geven u op deze pagina meer informatie over verschillende soorten dildo’s, maar wat is nou precies een dildo? De meeste mensen weten dit eigenlijk wel maar voor de vorm geven we dit toch nog even aan, een nep penis wordt immers nogal eens verward met een vibrator. Een dildo is een seksspeeltje welke is bedoeld voor masturbatie door mannen of vrouwen. Voor deze doelgroep bestaan 2 soorten dildo’s namelijk een kunstpenis voor vaginaal gebruik en een kunstpenis voor anaal gebruik. Deze versies worden gecombineerd bij de dubbele dildo.
  Lees meer »
 12. 
 13. Een opblaasbare dildo

  Wellicht heb je er wel eens van gehoord maar weet je eigenlijk niet wat een opblaasbare dildo exact is en waarvoor je deze kunt gebruiken. Je zou misschien kunnen denken dat een zogenaamde inflatable dildo leuk is voor feestjes en partijen, grappig toch zo’n ballon in de vorm van een penis? Natuurlijk zijn de opblaasbare dildo’s verkrijgbaar op Dildokraam.nl bedoeld voor een heel ander doeleinde, namelijk jou zo veel mogelijk plezier bezorgen.
  Lees meer »
 14. 
 15. De geschiedenis van sextoys

  Als het gaat over praten over seks doen we dat openlijk met onze vrienden. We hebben het over met wie we het doen, hoe we het doen en hoe vaak we het doen. Er is echter een belangrijk aspect van ons seksleven waar we niet altijd genoeg aandacht aan besteden – namelijk het bezitten van sextoys.
  Lees meer »
 16. 
 17. Penis dikte en lengte

  Voor veel mannen is dit een eeuwige pijniging of vraag: "Is mijn penis wel groot genoeg?", "Hoe groot zijn de andere penissen van mijn (sport)vrienden?", "Zou mijn vriendin of vrouw mijn penis wel groot genoeg vinden?", "Kan ik mijn penis vergroten?" Heel veel mannen vinden hun penis te klein, te dun en denken hierdoor de vrouw niet te kunnen bevredigen of schamen zich ten opzichte van anderen.
  Lees meer »
 18. 
 19. Prostaat massages voor een hevig orgasme

  Een prostaatmassage voelt niet alleen goed. Ook heeft het tal van helende voordelen voor uw gezondheid. De functie van de prostaat is het pompen van sperma zodat er een ejaculatie optreedt. Bovendien noemt men de prostaat ook wel de mannelijke G-spot. Deze plek kan een nieuwe dimensie toevoegen aan je liefdesleven als je daar voor kiest.
  Lees meer »
Pagina