Praatjes (TIPS)

  
 1. Waarom heb ik bloedverlies tijdens seks?

  Dit kan verschillende oorzaken hebben, we vertellen je er meer over. Het kan even schrikken zijn wanneer je ziet dat je tijdens of na de seks vaginaal bloed verliest.
  Lees meer »
 2. 
 3. Op zoek naar extra bedplezier? Binnen no time aan een killerorgasme.

  Op zoek naar extra bedplezier? Een stimulerend serum helpt je binnen no time aan een killerorgasme.

  Lees meer »
 4. 
 5. Dildo delen? Gebruik condooms!

  Als seksspeeltje is een dildo ontzettend populair. Het maakt voor velen hun beleving in bed spannender en enthousiaster. Bovendien is het fijn dat dit seksspeeltje zowel door vrouwen als mannen kan worden gebruikt, en dat er meerdere manieren van gebruik zijn (vooral anaal en vaginaal, maar ook oraal).

  Doordat een dildo zo multifunctioneel is, wordt deze ook vaak door mensen gedeeld. Dat is prima, maar hierbij is het van groot belang om op je veiligheid te letten door een condoom

  Lees meer »
 6. 
 7. Altijd glijplezier met de juiste glijmiddel

  Glijmiddel zorgt voor een verbetering van seksplezier bij vrouwen, maar ook bij mannen. Dit komt omdat de penis of sextoys makkelijker glijden en stimulatie wordt verbeterd. Ook worden scheurtjes in de vagina of anus voorkomen.
  Lees meer »
 8. 
 9. Tips voor de eerste keer anale seks | Alles wat je moet weten over anale seks!

  Is anale seks alleen iets voor de homo's? Is het raar om als heteroseksuele man anale stimulatie fijn te vinden? Veel bezoekers stellen vragen over het bedrijven van anale seks. Dit zijn zowel vrouwelijke als mannelijke bezoekers en van beide sekse krijgen wij ongeveer een gelijk aantal vragen.
  Lees meer »
 10. 
 11. Apetrots :) Onze sexshop in de media

  Onze webshops worden met enige regelmaat genoemd in de pers, bijvoorbeeld op het internet of in de krant. En daar zijn we trots op! We zien dit als een stukje waardering naar onze gezonde en professionele organisatie. Hieronder zie je enkele voorbeelden.
  Lees meer »
 12. 
 13. Verschillende soorten dildo's (Video)

  In de onderstaande video wordt een duidelijk overzicht gegeven van verschillende dildo's welke op dit moment verkrijgbaar zijn. Erg handig want soms kun je door de dildo's het bos niet meer zien. De video legt uit waar welke dildo voor bedoeld is. Zo wordt ingegaan op dildo's van diverse materiaal soorten en verschillende vormen. Zo is er voor elke vrouw of man wel een geschikte dildo verkrijgbaar. Uiteraard zijn alle genoemde dildo's ook verkrijgbaar op onze webshop Dildokraam.nl
  Lees meer »
 14. 
 15. Meer seksplezier door glijmiddel

  Glijmiddel zorgt voor een verbetering van seksplezier bij vrouwen, maar ook bij mannen. Dit komt omdat de penis of sextoys makkelijker glijden en stimulatie wordt verbeterd. Ook worden scheurtjes in de vagina of anus voorkomen.
  Lees meer »
 16. 
 17. Welke soorten dildo's zijn er?

  We geven u op deze pagina meer informatie over verschillende soorten dildo’s, maar wat is nou precies een dildo? De meeste mensen weten dit eigenlijk wel maar voor de vorm geven we dit toch nog even aan, een nep penis wordt immers nogal eens verward met een vibrator. Een dildo is een seksspeeltje welke is bedoeld voor masturbatie door mannen of vrouwen. Voor deze doelgroep bestaan 2 soorten dildo’s namelijk een kunstpenis voor vaginaal gebruik en een kunstpenis voor anaal gebruik. Deze versies worden gecombineerd bij de dubbele dildo.
  Lees meer »
 18. 
 19. Een opblaasbare dildo

  Wellicht heb je er wel eens van gehoord maar weet je eigenlijk niet wat een opblaasbare dildo exact is en waarvoor je deze kunt gebruiken. Je zou misschien kunnen denken dat een zogenaamde inflatable dildo leuk is voor feestjes en partijen, grappig toch zo’n ballon in de vorm van een penis? Natuurlijk zijn de opblaasbare dildo’s verkrijgbaar op Dildokraam.nl bedoeld voor een heel ander doeleinde, namelijk jou zo veel mogelijk plezier bezorgen.
  Lees meer »
Posts loader