Glijmiddel verhoogt seksplezier vrouwen

Glijmiddel zorgt voor een verbetering van seksplezier bij vrouwen, maar ook bij mannen. Dit komt omdat de penis of sextoys makkelijker glijden en stimulatie wordt verbeterd. Ook worden scheurtjes in de vagina of anus voorkomen. De vaginahuid is zeer gevoelig en glijmiddel help uitstekend bij penetratie en masturbatie. Glijmiddel maakt de seks ook beter, dit blijkt uit onderzoek van CSHP (onderdeel van een universiteit uit Indiana). Uit dit onderzoek blijkt dat 75% van de ondervraagde vrouwen een betere seksuele ervaring heeft bij het gebruik van glijmiddel. Ook andere cremes en olieen zorgen voor een goed voorspel en betere ervaring tijdens de seks.

Comfort

De betere seksuele ervaring zou met name te maken hebben met een plezierig gevoel en comfort tijdens het vrijen en masturberen. Tijdens het onderzoek werd gebruik gemaakt van glijmiddel op basis van water of siliconen.

Scheuringsgevaar

Het onderzoek was bedoeld om gebruikerservaringen in kaart te brengen. Anders dus dan functionaliteiten zoals gevaar van scheuring bij de vagina of anus. Aangaande gebruikerservaringen was nog weinig onderzoek verricht. 
Eerdere studies hebben reeds aangetoond dat glijmiddel gemiddeld bij 25% van alle vrijpartijen wordt gebruikt. Het product wordt door Dildokraam.nl ook altijd aanbevolen, zeker bij het gebruik van sextoys. Niet alleen bij dildo's maar eigenlijk bij alle sextoys.


© september 2015 - Dildokraam.nl