Wat is een spuitende dildo?

Dildokraam.nl biedt ook spuitende dildo's aan binnen het assortiment. Maar wat is een spuitende dildo precies en wat kun je ermee? In dit artikel gaan uitgebreid op deze vragen. Een kunstpenis met een ejaculerende functie verschilt qua ontwerp niet heel veel van een normale kunstpenis. Althans, aan de buitenkant want aan de binnenkant bevindt zich een onzichtbare holle buis welke is aangesloten op een reservoir welke zich aan de onderkant bevindt en een opening welke zich uiteraard in de eikel bevindt. Door een vloeistof aan te brengen in het reservoir en de vloeistof d.m.v. een knijpbal krachtig naar buiten te laten spuiten kun je de ervaring van een spuitende penis evenaren. Je maakt de totale beleving hiermee nog realistischer en opwindender. Meestal wordt er een gratis tube nep sperma bijgeleverd maar deze is ook apart te bestellen op onze webshop. Je kunt ook water in het reservoir aanbrengen of als je een plasseks fetish hebt zelfs urine. Wil je trouwens zelf sperma maken? Lees dan het artikel over zelf sperma maken op Ohjajoh.nl

Spuitende dildo kopen?

Bekijk onze spuitende dildo's, gemaakt door top fabrikanten voor een vriendelijke prijs.

Bekijk onze spuitende dildo's

Wil je liever een andere dildo kopen? Kijk dan op onze homepage. 

Voor wie is zo’n ejaculerende dildo bedoeld?

Een spuitende nep penis wordt vaak gebruikt door vrouwen zonder partner die het gevoel willen ervaren van een echte klaarkomende penis. Het is echter ook opwindend om zo’n ejaculerend speeltje samen met je partner te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens het voorspel of na het vrijen. Erg leuk voor experimentjes maar ook om gelijktijdig klaar te komen. Als je partner (te) snel klaarkomt dan laat je jezelf vervolgens met de spuitende dildo verwennen. Op het moment dat je klaarkomt heeft de vagina een zuigende werking. Voor de meest vrouwen is het extra opwindend als je op dat moment de vloeistof uit de ejaculerende kunstpenis laat spuiten.

Wil je jouw klaarkomende dildo zonder handen gebruiken om je partner te penetreren? Dat kan indien deze geschikt is voor gebruik in combinatie met een strapon harnas. Veel lesbische koppels gebruiken deze zogenaamde voorbind speeltjes om het echte gevoel van penetratie te ervaren. Penetreer je partner totdat zij haar hoogtepunt bereikt en spuit het nepsperma vervolgens krachtig uit de nep penis. Je kunt de sperma natuurlijk ook over haar borsten of andere lichaamsdelen spuiten. Let er bij de aanschaf van een spuitende strapon op dat de kunstpenis een verdikte onderkant bevat zodat hij goed blijft zitten in het harnas. Het harnas heeft meestal een O-ring waardoor de dildo wordt bevestigd. Deze O-ring heeft een bepaalde maximale diameter dus let daar ook goed op bij de keuze voor een spermadildo.

Strapons worden ook gebruikt door mannen met een erectieprobleem of een kleine penis. Daarbij wordt een holle strapon dildo gebruikt. Omdat spuitende dildo’s niet hol zijn van binnen zijn deze speeltjes niet geschikt als penisverlenger.  

Je kunt een spermadildo ook voor anale seks gebruiken maar let daarbij wel op met name de dikte van de nep penis. Voor anale seks is een nep penis met een smalle kop ideaal voor een soepele inbreng. Ook kunt je beter een kunstpenis met verdikte onderkant gebruiken voor anale seks omdat deze dan niet te diep in je anale kanaal kan verdwijnen. Kijk hier voor een overzicht van al onze anaal dildo's.

Tot slot vermelden we nog even dat een spuitende dildo ook kan worden gebruikt voor kunstmatige inseminatie. Een dergelijk speeltje wordt ook wel Semenette genoemd. Een Semenette dildo is een speciaal ontwikkelde gepatenteerde toy met spuitfunctie welke is gemaakt voor kunstmatige inseminatie. Veel stelletjes vinden kunstmatige inbreng van sperma namelijk een nogal klinische aangelegenheid. Door een Semenette te gebruiken maak je de inseminatie en eventuele bevruchting wat romantischer en intiemer en bespaar je ook nog eens op de kosten. Meer informatie vind je op Thesemenette.com

Alle functies op een rijtje

We hebben het al even gehad over de verschillende functies van een spuitende dildo en voor welke personen een dergelijke sextoy geschikt is. Hieronder gaan we nog wat dieper in op de veelomvattende functies van een cumming penis.

Een levensechte ervaring
Als je voor een seksspeeltje kiest dan kun je voor een discreet vormgegeven speeltje kiezen of een levensechte toy. Cumming dildo’s worden meestal gebruikt door vrouwen die een realistische penetratie willen nabootsen. Deze vrouwen kiezen dan ook meestal voor een realistische kunstpenis met spuitfunctie. Deze speeltjes zien er vaak zo realistisch uit dat ze niet van echt te onderscheiden zijn. Fabrikanten hebben realistische dildo’s tegenwoordig zo doorontwikkeld dat zowel het ontwerp als het gevoel levensecht is. Met een spuitende functie maak je de ervaring helemaal compleet! Een volgespoten vagina kan namelijk zeer opwindend zijn, voor jezelf maar ook voor je partner.

Dubbele penetratie
Je kunt je ejaculerende toy natuurlijk gebruiken om jezelf heerlijk mee te masturberen maar je kunt hem wel degelijk ook samen met je partner gebruiken. Gebruik hem bijvoorbeeld tijdens het voorspel, tijdens het vrijen of na het vrijen. Tijdens het vrijen kun je hem gebruiken voor dubbele penetratie. Indien jouw vagina het toestaat kun tegelijkertijd een penis ontvangen en de spuitende dildo inbrengen. Daarmee wordt je dus door 2 penissen gelijktijdig gepenetreerd en kun je 2 penissen in je laten klaarkomen! Als 2 penissen in 1 gaatje voor jou iets te veel van het goede is kun je er ook voor kiezen om de spuitdildo anaal in te brengen terwijl je door je partner vaginaal wordt gepenetreerd. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een normale dildo voor dubbele penetratie. Bekijk daarvoor ons double dong assortiment.

Zonder penetratie
Er zijn vrouwen die het heerlijk vinden om een warme golf sperma over hun borsten te laten spuiten. Met een ejaculerende kunstpenis kun je dit op elk moment en waar je maar wilt ervaren, zelfs meerdere keren achter elkaar. Je kunt het reservoir van de kunstpenis namelijk eenvoudig en snel bijvullen. Hiervoor kun je nepsperma gebruiken of een andere vloeistof zoals water of zelfs urine.

Virtuele seks
Als je het leuk vindt om je partner op afstand te verwennen dan is een spuitende kunstpenis hier een ideaal speeltje voor. Uiteraard kun je hiervoor ook elk ander seksspeeltje gebruiken maar het is natuurlijk erg opwindend om te zien hoe jij jezelf onder spuit met een flinke dosis nepsperma. Wedden dat je partner explodeert van opwinding achter zijn camera!    

Een ejaculerende strapon
Je kunt penetratie met een penis tegenwoordig erg goed nabootsen met een zogenaamde strapon. Een strapon is een kunstpenis welke je kunt voorbinden d.m.v. een harnas. Door een (realistische) voorbind dildo met spuitfunctie te gebruiken voor penetratie maak je de ervaring super realistisch. Met een strapon kun je jouw mannelijke partner ook eens (anaal) penetreren of het gevoel van penetratie ervaren als je geen mannelijke partner hebt maar lesbisch bent. Met een spuitende nep penis kun je nu ook het gevoel van ejaculatie nabootsen. Er bestaan ook strapons zonder harnas en holle strapons maar deze zijn niet geschikt als spuitdildo.

Kunstmatige inseminatie
Kunstmatige inseminatie hoeft niet altijd in een kliniek of het ziekenhuis te gebeuren. Als je dit prettig vindt kun je het ook samen thuis proberen. Je kunt de sperma inspuiten d.m.v. een meegeleverde spuit maar je kunt deze ervaring ook wat intiemer maken door een zogenaamde Semenette te gebruiken. Een Semenette is een speciaal ontwikkelde spuitende dildo welke geschikt is voor zelfinseminatie. Doe dit niet op eigen houtje maar overleg dit altijd eerste met uw arts. Een Semenette is gemaakt van glad materiaal waardoor de dildo goed en soepel naar binnen glijdt. Ook is hij gemiddeld qua afmetingen en is het materiaal 100% veilig voor het lichaam en de zaadcellen. Een Semenette is namelijk gemaakt van 100% siliconen materiaal. Siliconen heeft verder als voordeel dat het snel je eigen lichaamstemperatuur aanneemt en je het eenvoudig kunt schoonmaken. Ook buigt siliconen soepel en flexibel mee met de kleinste bewegingen.

Door een Semenette te gebruiken is de kans op bevruchting groter dan kunstmatige inseminatie met een pipet of spuit. Je gebruikt de dildo namelijk niet alleen voor zelfinseminatie maar natuurlijk ook voor bevrediging. Mocht je klaarkomen tijdens gebruik dan zorg je ervoor dat door de zuigende werking van de vagina de spermacellen dieper in de baarmoeder terecht komen.

Watergevecht
Wellicht een beetje flauw om op te noemen maar we weten uit ervaring dat klaarkomende dildo’s ook worden besteld als grap voor een vrijgezellenfeest of surprise cadeau. Dus laat je super soaker thuis en bestel een spuitende dildo voor een kletsnat watergevecht.

Verschillende soorten     

Je weet inmiddels wat meer over een klaarkomende kunstpenis en wellicht ben je zelfs overtuigt van het genot dat je ermee kunt ervaren. Maar welke soorten cumming dongs zijn er eigenlijk? Dit heeft met de vormgeving en afmetingen te maken maar met name ook met de bediening van het apparaat.

Pipetje of knijpbal
Indien je kiest voor een spuitende dildo met pipet dan kies je voor gemak. Een pipet is namelijk eenvoudig in gebruik. Vul het pipet met een vloeistof en knijp erin wanneer je de nep penis wilt laten klaarkomen. That’s it! Er kleven echter ook wat nadelen aan de modellen welke gebruik maken van een pipet. Je kunt bij deze versies namelijk niet zien hoeveel vloeistof er nog in je pipet zit. Ook heeft een pipet een zuigende werking wanneer je de vloeistof hebt uitgespoten waardoor deze zich nog wel eens wil vullen met lucht. Een krachtige volle straal is daarom lang niet altijd het geval.

Dildo met spuit
Een spuitdildo met een spuit zorgt voor een goede controle over de hoeveelheid vloeistof en de kracht waarmee de vloeistof de dildo verlaat. Met een spuit kun je een vrij krachtige zaadstraal produceren maar je kunt er ook voor kiezen om de vloeistof langzaam naar buiten te laten druppelen. Bij een doorzichtige spuit weet je exact hoeveel sperma nog in de spuit aanwezig is. Het nadeel van een spuit is dat je hem moeilijk in 1 beweging met de dildo kunt bedienen. Deze versie is dan ook meer geschikt voor gebruik samen met je partner.  

Intern reservoir
Als je niet heel veel te besteden hebt en je zo’n spuitdildo eerst eens een keer wilt uitproberen dan is een model met een intern reservoir wellicht de juiste keuze. Modellen met pipet, knijpbal of spuit zijn apart bij te vullen. Dat wil zeggen dat een pipet of spuit een los onderdeel is. Modellen met een intern reservoir zijn uit 1 stuk gemaakt. Je kunt ze snel en eenvoudig vullen met water maar je kunt niet zien hoeveel water er nog aanwezig is. Ook zijn ze moeilijker schoon te maken.      

Met of zonder snoer
Als de dildo is voorzien van een slangetje dan kun je de vloeistof wat makkelijker spuiten. Je houdt de dildo vast met 1 hand en met de andere hand bedien je de spuit of pipet. Soms kan de slang iets in de weg zitten maar dit geeft meestal weinig problemen. Een ejaculerende kunstpenis zonder slang is wat lastiger te bedienen want je moet de onderkant van de dildo indrukken of knijpen om de vloeistof uit te laten spuiten.

Overige kenmerken

Bij de aanschaf van een spuitende dildo dien je dus te letten op de verschillende soorten aansluitingen en functionaliteiten. Wil je een versie met of zonder slang, met een pipet of spuit of zonder spuit, etc. Maar waar dien je nog meer op te letten? We benoemen de volgende kenmerken.

Keuze voor materiaal
Net als bij een normale dildo zijn ook spuitende versies verkrijgbaar in verschillende soorten materiaal. De materiaalkeuze kan belangrijk zijn om diverse redenen. Wil je bijvoorbeeld een realistische gevoel ervaren dan kun je het beste kiezen voor een kunstpenis welke gemaakt is van siliconen of Realskin materiaal. Voordeligere versies zijn meestal gemaakt van plastic of PVC. Dit materiaal glijdt meestal goed en is eenvoudig schoon te maken. Bij zelfinseminatie kies je het beste voor 100% medisch siliconen materiaal, zoals de Semenette. Let er in elk geval op welke soort glijmiddel je wilt gaan gebruiken, een dildo gemaakt van siliconen is namelijk niet geschikt i.c.m. een glijmiddel op siliconen basis. Let ook op eventuele allergieën. Een kunstpenis gemaakt van weekmakers vrij materiaal is meestal anti allergeen.

Het ontwerp
Zoals eerder benoemd is een realistisch vormgegeven dildo geschikt voor vrouwen en mannen die het echte gevoel willen ervaren. Spuitdildo’s zijn verkrijgbaar in een levensecht ontwerp maar ook meer discrete ontwerpen. Zo is bijvoorbeeld de Semenette discreet vormgegeven. Kunstpenissen zijn verkrijgbaar in een blanke huidkleur en een donkere huidkleur.

Dik, dun, lang of kort
Dildokraam biedt spuitende dildo’s aan van diverse formaten. De meeste exemplaren zijn gemiddeld qua omvang maar we verkopen ook grote xxl dongs, bijvoorbeeld de ejaculerende dildo’s van fabrikant KingCock. Voor een overzicht van onze grote dildo’s kijkt u op de categorie pagina voor XL dongs. Grote exemplaren zijn vaak minimaal 25 cm lang. Voor de meeste vrouwen is trouwens de dikte (diameter) belangrijker dan de lengte. Een Semenette is meestal vrij smal zodat het speeltje geschikt is voor de meeste vrouwen.

Handsfree gebruik
Wil je jouw handen liever vrij houden tijdens het masturberen? Kies dan voor een dildo met zuignap. D.m.v. een stevige zuignap plaats je jouw nep penis eenvoudig op een vlakke ondergrond en kun je het gevoel van penetratie nog beter ervaren. Met een spuitende dildo heb je uiteraard nog wel minimaal 1 hand nodig om het speeltje te laten ejaculeren.

Schoonmaken en onderhoud
Het is in verband met hygiëne altijd belangrijk om je speeltje goed schoon te maken en schoon te houden. Dit om infecties en ontstekingen te voorkomen. Zorg ervoor dat je jouw speeltje met een PH neutrale zeep schoonmaakt of gebruik een speciale toyreiniger. Spoel zeep altijd goed af want zeep kan de PH-graad van je vagina beïnvloeden. Bij een spuitende dildo moet je er bij stilstaan dat deze zich wat moeilijker laat reinigen. Exemplaren met losse onderdelen zijn meestal makkelijker schoon te maken dan spuitdildo’s welke uit 1 geheel zijn gemaakt. Kijk op de verpakking of je je speeltje in de vaatwasser kunt reinigen of niet. Gebruik in elk geval geen vaatwas tabletten.  

Gebruiksaanwijzing, stap voor stap

Hieronder vind je een stappenplan om jouw spuitdildo zo goed mogelijk te gebruiken.

1. Kijk eerst of je speeltje nog schoon is en reinig deze indien noodzakelijk.

2. Bepaal welke vloeistof je wilt gaan inspuiten. Meestal wordt nepsperma gebruikt maar je kunt ook kiezen voor een glijmiddel of water. Liefhebbers van plasseks kunnen ook voor urine kiezen.

3. Test de spuitfunctie eerst met wat water. Kijk of alle onderdelen goed zijn aangesloten en vastgedraaid.

4. Breng de gewenste vloeistof aan in de spuit, pipet of ander reservoir.

5. Laat de vloeistof uit de kunstpenis spuiten wanneer jij dit wilt. Bij een Semenette kun je dit het beste doen tijdens het klaarkomen.

6. Maak je speeltje na gebruik weer goed schoon.

Bekijk onze spuitende dildo's, gemaakt door top fabrikanten voor een vriendelijke prijs.

Bekijk onze sperma dildo's