Dildo's gemaakt van metaal of aluminium, hard en duurzaam!


Korting sextoys

Kenmerken metalen dildo's

  • Gemaakt van edelmetaal (roestvrij)
  • Voelt heerlijk stevig aan
  • Makkelijk warm- of koud te maken
  • Erg duurzaam (niet kapot te krijgen)
  • Goede druk op vagina of rectum
  • Makkelijk schoon te maken
  • Waterproof
  • Geschikt voor temperature play

Informatie over metalen dildo's

Wat is een metalen dildo?

Een metalen dildo is een dildo welke is gemaakt van metaal, dit kunnen diverse soorten metaal zijn. Kunstpenissen van metaal worden over het algemeen gemaakt van edelstaal, roestvrij staal, aluminium of normaal metaal. Edelstaal is een chique naam voor hoogwaardig roestvrij staal en is sterk, zuiver en ziet er mooi uit. Maar waarom zou u voor een dildo van metaal kiezen? Daar proberen we d.m.v. dit artikel een antwoord op te geven.

Kiest u toch voor een ander soort materiaal, zoals een kunstpenis van plastic, pvc, glas of siliconen? Surf dan naar onze homepage en kies de dildo categorie van jouw keuze. Een buttplug van metaal bestel je op onze webshop Buttplugwebshop.nl

Sterk

Metaal is zeer sterk en duurzaam, zeker als het roestvrij staal is. Het materiaal gaat in principe tot in de eeuwigheid mee en is niet kapot te krijgen bij normaal gebruik. Je kunt dus jarenlang genieten van een metalen dildo waardoor je niet steeds een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen, tenzij je natuurlijk een voorkeur hebt voor een ander soort materiaal. Een glazen dildo heeft zo ongeveer dezelfde kenmerken als een metalen dildo. Vind hier meer informatie over metaal.

Niet poreus

Alle metalen dildo’s op onze webshop zijn niet poreus. Dit betekent dat er geen lucht aan de binnenkant zit. Het zijn massief metalen dildo’s en zijn daardoor keihard.

Hygiënisch en hypoallergeen

Als je een kunstpenis gebruikt is het belangrijk dat deze hygiënisch wordt gebruikt. Dit omdat bacteriën zich kunnen nestelen op de dildo en virussen en ziekten kunnen veroorzaken. Het voordeel van een nep penis van metaal is dat bacteriën zich moeilijk kunnen nestelen. Ook kun je metaal eenvoudig schoonmaken onder de hete kraan met eventueel zeep en/of een toyreiniger om bacteriën te doden. Je kunt een metalen dildo ook steriliseren en in de vaatwasser reinigen.

Metaal is voor de meeste mensen hypoallergeen. Dat betekent dat mensen met een allergie dit materiaal zonder problemen kunnen gebruiken.
Alleen voor mensen met een metaalallergie wordt een dergelijke dildo afgeraden.

Zeer glad met elk soort glijmiddel

Je kunt een dildo van metaal gebruiken met elk soort glijmiddel dus ook met een glijmiddel op basis van siliconen. Gebruik in combinatie met siliconen heeft als voordeel dat je dildo lang glad blijft en dat je hem onder de douche kunt gebruiken. Als je een glijmiddel op je kunstpenis aanbrengt zul je merken dat het metaal zeer glad wordt maar als je daar een siliconen glijmiddel op aanbrengt en deze onder de douche gebruikt wordt hij werkelijk spekglad!

Ruige seks

Zoals gezegd is een metalen dildo keihard. Dit heeft als voordeel dat je jezelf er flink mee kunt uitleven. Je hoeft immers niet bang te zijn dat je speeltje kapot zal gaan. Sommige mensen vinden een buigzame dildo minder prettig omdat deze bij harde en/of snelle penetratie steeds meebuigt. Voor deze mensen is een dildo van glas of metaal een juiste keuze.

Is een dildo van metaal ook geschikt voor mij?

Of een dildo van staal ook voor jou geschikt is hangt een beetje af van het doel waarvoor je hem wilt gaan gebruiken. Vind je het prettig als een kunstpenis meebuigt dan is de metalen versie duidelijk niet jouw keuze maar als je een keiharde erectie fijn vindt dan juist weer wel. Natuurlijk hangt het er ook een beetje van af naar welk model je op zoek bent. Daar gaan we in de volgende alinea wat dieper op in. Een dildo van metaal kan door iedereen worden gebruikt, mannen en vrouwen, voor anale seks en vaginale seks, door starters en beginners.

Diverse modellen

Als je inmiddels bent overtuigt van de voordelen van een stalen kunstpenis dan wil je natuurlijk nog weten welke verschillende mogelijkheden er zijn als het gaat om functionaliteit. Een dildo van metaal is namelijk niet overal even geschikt voor. Anderzijds zijn ze juist uitermate geschikt als:

Anale dildo

Omdat staal zeer hard is vinden vele liefhebbers van anale seks dit materiaal zeer geschikt voor een sextoy zoals een dildo, buttplug of vibrator. Ook is metaal vrij zwaar zodat het een voller gevoel geeft in je anale kanaal. Het drukt meer op je zenuwuiteinden. Een anaal dildo begint (meestal) met een smalle kop en loopt taps toe in diameter. Ook is een anale plug meestal voorzien van een brede voet zodat hij niet te diep kan afdalen. Let er als beginner op dat je eerst start met een kleine anale plug en langzaam overstapt naar een dikkere versie. Op Buttplugwebshop.nl vind je bijvoorbeeld diverse setjes welke ideaal zijn voor starters. Ook op deze webshop kunt u zoeken op ‘setje’ of ‘set’ in de zoekbalk bovenaan.

Prostaat plugs

Als je kiest voor een metalen anale dildo met een gebogen kop of schacht dan kies je voor een kunstpenis welke geschikt is voor het stimuleren van je P-spot (prostaat spot). Omdat de plug licht gebogen is drukt deze beter tegen de prostaat en kun je deze zodoende beter stimuleren en masseren. Ook hierbij geldt weer dat het relatief zware metaal een betere druk kan uitoefenen dan dildo’s van ander materiaal.

Gebruik je P-spot speeltje wel op de juiste manier. Je prostaat bevindt zich aan de buikzijde! Zorg er dus voor dat je jouw dildo in de juiste positie naar binnen schuift.

Dubbele stalen dildo

Een dubbele dildo is bedoeld voor dubbele penetratie. Dit kan zowel individueel zijn als samen met een partner. Een stalen dildo is natuurlijk niet buigzaam dus let hier wel op. Als de kunstpenis bijvoorbeeld in een U-vorm is gegoten dan kun je deze niet uit elkaar buigen om hem als koppel te gebruiken. Dus:

1. Een metalen dubbele dildo in U-vorm is alleen geschikt voor individueel gebruik. Je kunt deze kunstpenis gebruiken voor dubbele penetratie waarbij je 1 dildo vaginaal inbrengt en de ander anaal. Alleen geschikt voor vrouwen dus!

2. Een rechte (horizontale) dubbele metalen dildo is geschikt voor zowel solo seks als gebruik door 2 personen gelijktijdig. Deze versie is zowel door heteroseksuele als ook door homoseksuele en lesbische stellen te gebruiken. Als je deze dildo individueel gebruikt dien je er op te letten dat je hem na anaal gebruik niet direct vaginaal inbrengt ivm hygiëne.

Fisting dildo

Een dildo van staal is zeer geschikt voor liefhebbers van fisting, ook wel vuistneuken genoemd. Dit omdat metaal zeer goed glijdt en je er een goede druk mee uit kunt oefenen. Gebruik altijd voldoende glijmiddel bij fisting om eventuele beschadigingen te voorkomen. Fisting dildo’s zijn meestal vrij groot en bevatten realistische afmetingen. Deze grote dildo’s zijn net zo groot als een echte vuist of hand. Een siliconen glijmiddel of een speciale anale glijmiddel wordt aanbevolen.

Waar is metaal minder geschikt voor?

Een metalen dildo is minder geschikt als strapon omdat de nep penis vanwege zijn gewicht meestal niet goed blijft zitten in het strapon harnas.

Ook zin er maar weinig tot geen stalen dildo’s verkrijgbaar met een realistisch ontwerp. Realistische kunstpenissen zijn vaak gemaakt voor een levensechte ervaring. Ze zien er realistisch uit maar voelen ook realistisch aan. Dat is met metaal lastig realiseerbaar.

Gebruiksaanwijzing

Hoe kun je een metalen dildo het beste gebruiken? Volg het volgende stappenplan voor optimaal genot!

1. Zorg voor een relaxte sfeer. Zorg ervoor dat je niet wordt afgeleid door bijvoorbeeld je mobiele telefoon, tv of radio. Tenzij je jouw dildo samen met je partner gebruikt zorg je voor een rustige plek voor jezelf.

2. Je kunt jezelf eerst een beetje ‘opgeilen’ door jezelf bijvoorbeeld te masturberen of door een seksfilm te kijken. Laat je vagina eerst vochtig worden voordat je de kunstpenis naar binnen schuift. Hetzelfde geldt voor anaal gebruik. Probeer je anus eerst te laten wennen door bijvoorbeeld je vinger naar binnen te brengen.

3. Breng een glijmiddel aan op je vagina of anus en tevens op de metalen dildo. Schuif hem vervolgens voorzichtig naar binnen. Je kunt ook eerst je erogene zones strelen met je stalen dildo, bijvoorbeeld je schaamlippen, clitoris of perineum.

4. Met een metalen dildo kun je jezelf volledig uitleven maar dat hoeft natuurlijk niet. Laat hem heen en weer bewegen zoals jij dat lekker vindt. Zoek met een G-spot of P-spot dildo eventueel je ‘verborgen’ plekje op en bezorg jezelf een heerlijke climax!

5. Na afloop maak je jouw dildo van metaal goed schoon. Dit kan eenvoudig onder de warme of hete kraan met een desinfecterende zeep of in de vaatwasser (zonder vaatwas tablet!). Afdrogen kan met een vaatdoek. Eventueel kun je na reiniging een toycleaner aanbrengen. Zorg er altijd voor dat zeepresten goed worden verwijderd i.v.m. eventuele irritaties van de huid.

Temperature play!

Een groot voordel van een stalen dildo is dat je hem kunt gebruiken voor temperature play. Met andere woorden, je kunt je speeltje opwarmen of koud laten worden voor extra stimulatie van je erogene zones. Je kunt je dildo op de volgende manieren opwarmen of koud laten worden:

1. Onder de warme kraan. Houd je speeltje een poosje onder de warme kraan. Let er wel op dat hij niet te heet wordt. Je kunt dit het beste testen door hem tegen je pols aan te houden.

2. Leg je dildo in een bak met warm water gedurende enkele minuten.

3. Magnetron: niet doen!

4. Koelkast: leg je speeltje gedurende enkele minuten in de koelkast. Metaal geleidt zeer goed dus het duurt niet lang voordat je dildo koud is geworden. Ook nu kun je de temperatuur eerst testen door je nep penis tegen je pols aan te leggen.

5 . Vriezer: dit is mogelijk maar let er wel op dat je dildo niet te koud wordt! Dit kan er namelijk voor zorgen dat het metaal tegen de huid aan gaat plakken.

Wil je nog meer weten over onze dildo’s van metaal? Neem dan even contact op!