Metalen Dildo Kopen? Alle dildo's van metaal online

Abonneren op RSS-feed

Een metalen dildo prikkelt de zintuigen nog meer wanneer het warm of koud is.


Korting sextoys

 

Kenmerken metalen dildo's

 • Gemaakt van edelmetaal (roestvrij)
 • Voelt heerlijk stevig aan
 • Makkelijk warm- of koud te maken
 • Erg duurzaam (niet kapot te krijgen)
 • Goede druk op vagina of rectum
 • Makkelijk schoon te maken
 • Waterproof
 • Geschikt voor temperature play

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina

Dé nr.1 dildo winkel in metalen dildo's

Wat is een metalen dildo?


Een metalen dildo is een dildo welke is gemaakt van metaal, dit kunnen diverse soorten metaal zijn. Metalen dildo's worden over het algemeen gemaakt van edelstaal, roestvrij staal, aluminium of normaal metaal. Edelstaal is een chique naam voor hoogwaardig roestvrij staal en is sterk, zuiver en ziet er mooi uit. Maar waarom zou je metalen dildo kopen? Daar proberen we d.m.v. dit artikel een antwoord op te geven. Een dildo van metaal is een anaal sextoy dat volledig of voor het grootste gedeelte zijn gemaakt van metaal. Deze metalen dildo’s worden anaal ingebracht waardoor de anus word afgesloten. Deze Dildo’s van metaal zijn vaak volledig massief en dus niet buigzaam of rekbaar. Sommige dragen deze dildo’s als ze ergens naartoe moeten omdat dit een zeer ondeugend en heerlijk gevoel geeft. Ook worden metalen dildo’s gedragen tijdens de sex en wordt dat op het hoogte punt eruit gehaald voor een nog intensere orgasme. Een metalen dildo is zeer goed schoon te maken door een goede dildo reiniger te gebruiken. Kies je toch voor een ander soort materiaal, zoals een realistische dildo, zuignap dildo of spuitende dildo? Surf dan naar onze homepage en kies de dildo categorie van jouw keuze. Een buttplug van metaal bestel je op onze webshop Buttplugwebshop.nl. Wil je je fantasieën verwezenlijken? Met de metalen dildo's gaat dit zeker lukken. Veel plezier!

Is een metalen dildo wel sterk genoeg?


Metaal is zeer sterk en duurzaam, zeker als het roestvrij staal is. Het materiaal gaat in principe tot in de eeuwigheid mee en is niet kapot te krijgen bij normaal gebruik. Je kunt dus jarenlang genieten van een metalen dildo waardoor je niet steeds een nieuw exemplaar hoeft aan te schaffen, tenzij je natuurlijk een voorkeur hebt voor een ander soort materiaal. Een glazen dildo heeft zo ongeveer dezelfde kenmerken als een metalen dildo. Wil je graag nog meer informatie over een metalen dildo? Geen enkel probleem, onze klantenservice helpt je graag bij een passend advies.

Zoals gezegd is een metalen dildo keihard. Dit heeft als voordeel dat je jezelf er flink mee kunt uitleven. Je hoeft immers niet bang te zijn dat je speeltje kapot zal gaan. Sommige mensen vinden een buigzame dildo minder prettig omdat deze bij harde en/of snelle penetratie steeds meebuigt. Voor deze mensen is een dildo van glas of metaal een juiste keuze. Of een metalen dildo ook voor jou geschikt is hangt een beetje af van het doel waarvoor je hem wilt gaan gebruiken. Vind je het prettig als een dildo meebuigt dan is de metalen versie duidelijk niet jouw keuze maar als je een keiharde erectie fijn vindt dan juist weer wel. Natuurlijk hangt het er ook een beetje van af naar welk model metalen dildo je op zoek bent. Daar gaan we in de volgende alinea wat dieper op in. Een dildo van metaal kan door iedereen worden gebruikt, mannen en vrouwen, voor anale seks en vaginale seks, door starters en beginners.

Wat is het verschil tussen een metalen prostaat plug en een metalen dildo?


Als je kiest voor een metalen dildo met een gebogen kop of schacht dan kies je voor een dildo welke geschikt is voor het stimuleren van je P-spot (prostaat spot). Omdat de metalen anaal plug licht gebogen is drukt deze beter tegen de prostaat en kun je deze zodoende beter stimuleren en masseren. Ook hierbij geldt weer dat het relatief zware metaal een betere druk kan uitoefenen dan dildo’s van ander materiaal.

Gebruik je P-spot seksspeeltje wel op de juiste manier. Je prostaat bevindt zich aan de buikzijde! Zorg er dus voor dat je jouw metalen prostaat plug in de juiste positie naar binnen schuift.

Waarom een metalen dildo kopen?


Omdat staal zeer hard is vinden vele liefhebbers van anale seks dit materiaal zeer geschikt voor een sextoy zoals een dildo, buttplug of vibrator. Ook is metaal vrij zwaar zodat het een voller gevoel geeft in je anale kanaal. Het drukt meer op je zenuwuiteinden. Een anaal dildo begint (meestal) met een smalle kop en loopt taps toe in diameter. Ook is een metalen anale plug meestal voorzien van een brede voet zodat hij niet te diep kan afdalen. Let er als beginner op dat je eerst start met een kleine anale plug en langzaam overstapt naar een dikkere versie. Op Buttplugwebshop.nl vind je bijvoorbeeld diverse setjes welke ideaal zijn voor starters. Ook op deze webshop kunt u zoeken op ‘setje’ of ‘set’ in de zoekbalk bovenaan.

Als je inmiddels bent overtuigt van de voordelen van een metalen dildo dan wil je natuurlijk nog weten welke verschillende mogelijkheden er zijn als het gaat om functionaliteit. Een dildo van metaal is namelijk niet overal even geschikt voor. Anderzijds zijn ze juist uitermate geschikt als.

Waarom een metalen dildo gebruiken?


Metalen dildo's hebben niet de nadelen die je bijvoorbeeld bij siliconen dildo's vindt. De voordelen van een metalen dildo zijn:

 1. Stabiliteit: Het metaal waarvan de dildo's zijn gemaakt is stevig en niet-poreus. Hierdoor kan het materiaal niet worden aangetast door vloeistoffen met een hoog zuurgehalte. Daarom is een metalen dildo erg veilig en prettig in gebruik!
 2. Hypoallergeen: Siliconen dildo's kunnen allergische reacties veroorzaken. Dit gebeurt niet bij het gebruik van metalen dildo's.
 3. Combinatie met een glijmiddel: Omdat een metalen dildo minder flexibel is dan een siliconen dildo, raden we je aan om voldoende ​​glijmiddel te gebruiken . Het maakt niet uit of het glijmiddel op siliconen- of waterbasis is. Bij veel andere anaal seksspeeltjes maakt dit een groot verschil! Zo moet je siliconen dildo's nooit combineren met siliconen glijmiddel. Bij een metalen dildo is dit niet het geval.
 4. Uiterlijk: Natuurlijk het oogt ook! De meeste metalen dildo's hebben aantrekkelijke vormen en ontwerpen.

Is een metalen dildo geschikt voor voor fisting of vuistneuken?


Een metalen dildo is zeer geschikt voor liefhebbers van fisting, ook wel vuistneuken genoemd. Dit omdat metaal zeer goed glijdt en je er een goede druk mee uit kunt oefenen. Gebruik altijd voldoende glijmiddel bij fisting om eventuele beschadigingen te voorkomen. Fisting metalen dildo’s zijn meestal vrij groot en bevatten realistische afmetingen. Deze grote dildo’s zijn net zo groot als een echte vuist of hand. Een siliconen glijmiddel of een speciale anale glijmiddel wordt aanbevolen bij het gebruik van een fisting dildo.

Wat is een dubbele metalen dildo?


Een dubbele metalen dildo is bedoeld voor dubbele penetratie. Dit kan zowel individueel zijn als samen met een partner. Een dubbele metalen dildo is natuurlijk niet buigzaam dus let hier wel op. Als de kunstpenis bijvoorbeeld in een U-vorm is gegoten dan kun je deze niet uit elkaar buigen om hem als koppel te gebruiken. Dus:

 1. Een metalen dubbele dildo in U-vorm is alleen geschikt voor individueel gebruik. Je kunt deze kunstpenis gebruiken voor dubbele penetratie waarbij je 1 dildo vaginaal inbrengt en de ander anaal. Alleen geschikt voor vrouwen dus!
 2. Een rechte (horizontale) dubbele metalen dildo is geschikt voor zowel solo seks als gebruik door 2 personen gelijktijdig. Deze versie is zowel door heteroseksuele als ook door homoseksuele en lesbische stellen te gebruiken. Als je deze dildo individueel gebruikt dien je er op te letten dat je hem na anaal gebruik niet direct vaginaal inbrengt ivm hygiëne.

Metalen dildo voor temperature play.


Een groot voordel van een metalen dildo is dat je hem kunt gebruiken voor temperature play. Met andere woorden, je kunt je metalen dildo opwarmen of koud laten worden voor extra stimulatie van je erogene zones. Je kunt je metalen dildo op de volgende manieren opwarmen of koud laten worden:

 1. Onder de warme kraan. Houd je metalen dildo een poosje onder de warme kraan. Let er wel op dat hij niet te heet wordt. Je kunt dit het beste testen door hem tegen je pols aan te houden.
 2. Leg je metalen dildo in een bak met warm water gedurende enkele minuten.
 3. Magnetron dildo in de magnetron: niet doen!
 4. Metalen dildo in de koelkast: leg je metalen dildo gedurende enkele minuten in de koelkast. Metaal geleidt zeer goed dus het duurt niet lang voordat je dildo koud is geworden. Ook nu kun je de temperatuur eerst testen door je metalen dildo tegen je pols aan te leggen.
 5. Metalen dildo in de vriezer: dit is mogelijk maar let er wel op dat je metalen dildo niet te koud wordt! Dit kan er namelijk voor zorgen dat het metaal tegen de huid aan gaat plakken.

Wil je nog meer weten over onze dildo’s van metaal? Neem dan even contact op.

Hoe maak ik een metalen dildo schoon?


Als je een metalen dildo gebruikt is het belangrijk dat deze hygiënisch wordt gebruikt. Dit omdat bacteriën zich kunnen nestelen op de dildo en virussen en ziekten kunnen veroorzaken. Het voordeel van een dildo van metaal is dat bacteriën zich moeilijk kunnen nestelen. Ook kun je metaal eenvoudig schoonmaken onder de hete kraan met eventueel zeep en/of een metalen dildo reiniger om bacteriën te doden. Je kunt een metalen dildo ook steriliseren en in de vaatwasser reinigen. Metaal is voor de meeste mensen hypoallergeen. Dat betekent dat mensen met een allergie dit materiaal zonder problemen kunnen gebruiken. Alleen voor mensen met een metaalallergie wordt een dergelijke dildo afgeraden.

Realiseer je stoute dromen met een metalen dildo voor vrouwen en mannen! Een dildo van metaal zal je helpen om een ​​climax na een climax te bereiken.