Als seksspeeltje is een dildo ontzettend populair. Het maakt voor velen hun beleving in bed spannender en enthousiaster. Bovendien is het fijn dat dit seksspeeltje zowel door vrouwen als mannen kan worden gebruikt, en dat er meerdere manieren van gebruik zijn (vooral anaal en vaginaal, maar ook oraal).

Doordat een dildo zo multifunctioneel is, wordt deze ook vaak door mensen gedeeld. Dat is prima, maar hierbij is het van groot belang om op je veiligheid te letten door een condoom te gebruiken. Daarover lees je in dit artikel meer

Dildo met een condoom

Een condoom beschermt je tegen soa’s. Wanneer je seksspeeltjes zoals dildo’s gebruikt, en deze niet juist schoonmaakt, loop je risico op een soa. Dit is vooral bij het delen van een speeltje het geval. Velen staan hier niet bij stil, maar er zijn voldoende mensen die door het delen van seksspeeltjes een soa hebben opgelopen.

Het is dan ook van groot belang dat een speeltje juist wordt schoongemaakt. Dit is helaas lang niet altijd het geval. Daarom is het voor velen beter om simpelweg een condoom te gebruiken. Ga jij de dildo gebruiken? Doe er een nieuw condoom omheen. Ben je klaar? Haal het condoom ervan af. Voor optimale veiligheid kun je vervolgens nog eens de dildo schoonmaken. Vervolgens kan de ander er weer een nieuw condoom omheen doen, alvorens hij of zij de dildo gebruikt.

Waar bestel je goede condooms?

Vandaag de dag kun je condooms nog altijd gewoon in een fysieke winkel kopen, maar is de optie om ze te bestellen er ook bijgekomen. Steeds meer mensen kiezen voor deze nieuwe optie. Een aantal redenen hiervoor is het gemak, een groter aanbod, en meer informatie per soort condoom.

Heb je hier interesse in, bekijk dan een webshop zoals Condoom.nu