Siliconen Dildo Lekker soepel voor alle standjes

Abonneren op RSS-feed

Buigzame dildo's gemaakt van siliconen


Korting sextoys

 

Kenmerken siliconen dildo's

 • Gemaakt van siliconen materiaal
 • Zeer buigzaam en flexibel
 • Voelt zacht en natuurlijk aan
 • Neemt lichaamstemperatuur aan
 • Sterk materiaal
 • Makkelijk schoon te maken
 • Waterproof

 


Van hoog naar laag sorteren

28 producten

per pagina
 1. Squeeze-It Siliconen Dildo
  € 29,99

  Gratis glijmiddel


  Voor 22:00 uur besteld, is morgen genieten
Van hoog naar laag sorteren

28 producten

per pagina

Siliconen dildo kopen? Dé nr.1 dildo winkel.

Wat is een siliconen dildo?


Een siliconen dildo is, zoals de naam al weergeeft, een dildo welke geheel of gedeeltelijk is gemaakt van silicium bevattende kunststoffen. Siliconen dildo’s zijn zo’n beetje de meest populaire dildo’s van dit moment. Dat komt omdat dit materiaal zeer zacht en soepel aanvoelt, buigzaam is en het meest in de buurt komt van een echte penis. Sommige fabrikanten gebruiken een mix van materialen om de menselijke huid- en vleesstructuren zo realistische mogelijk na te bootsen. Siliconen is hierin een onmisbaar materiaal.Wil je een dildo van steviger materiaal of terug naar het overzicht? Ga dan terug naar de homepage van Dildo Kraam. Waarom een siliconen dildo kopen? In het inleidende stukje tekst hebben we je al enige voordelen genoemd. Maar er zijn nog meer voordelen en ook enkele nadelen van dildo's gemaakt van siliconen. Hieronder leggen we je alles uit over het gebruik van een siliconen dildo.

Een siliconen dildo is realistisch en buigzaam.


De meeste siliconen dildo’s zijn zeer buigzaam en flexibel. Ze voelen zacht en soepel aan tijdens gebruik waardoor je jezelf zachtjes kunt strelen. Het materiaal buigt makkelijk mee met elke kleine beweging. Bij een kwalitatief goede natuurlijk aanvoelende dildo voel je bijna geen verschil met een echte penis! Ook is het materiaal een siliconen dildo is vrij sterk en gaat lekker lang mee, bij normaal gebruik in principe je hele leven. Je mag het echter niet gebruiken in combinatie met een glijmiddel op basis van siliconen, dit komt de kwaliteit van je siliconen dildo niet ten goede. Gebruik dus altijd een glijmiddel op waterbasis.

Liever een realistische dildo? Ontdek alle realistische dildo's.>

Hoe gebruik je een siliconen dildo?


We geven hieronder stap voor stap aan hoe je een siliconen dildo het beste kunt gebruiken om zo veel mogelijk genot te ervaren.

 1. Zorg voor een ontspannen sfeer. Zet je televisie en de radio uit en leg je mobiele telefoon weg. Steek eventueel wat kaarsjes aan en doe nog wat ademhalingsoefeningen om eerst even helemaal te ontspannen. Als je ontspannen bent geniet je namelijk optimaal van masturberen met een siliconen dildo.
 2. Indien je een siliconen dildo samen met je partner gebruikt bespreek je eventueel samen wat jij wel en niet lekker vindt. Bespreek ook of je hem als voorspel wilt gebruiken of dat je er graag me klaar wilt komen.
 3. Breng een glijmiddel op waterbasis aan op je siliconen dildo en op je vagina of anus. Een glijmiddel zorgt voor nog meer genot en een betere penetratie.
 4. Vinger jezelf eerst of laat je anus eerst even wennen door je vinger er in te steken. Warm jezelf eerst op en gebruik je siliconen dildo eventueel om je erogene plekjes te strelen.
 5. Indien je opgewonden genoeg bent neem je een prettige houding aan, bijvoorbeeld op bed of op de bank en breng je jouw dildo langzaam bij jezelf naar binnen. Dit kan zowel anaal als vaginaal. Tip: je kunt je speeltje ook eerst opwarmen door hem bijvoorbeeld enkele minuten in een bak met warm water te leggen.
 6. Na gebruik maak je de siliconen dildo schoon onder de warme kraan met wat desinfecterende zeep of stop je hem in de vaatwasser. Gebruik eventueel een toycleaner.

Heb je nog vragen over een siliconen dildo? Neem dan contact op. Have fun! Deze pagina geeft een overzicht van al onze dildo's gemaakt van siliconen. Dit kunnen zowel normale dildo's zijn maar ook grote xxl penissen en anale kunstpenissen. Ook buttplugs en strapons zijn verkrijgbaar is dit materiaal. Bekijk een ruim buttplug assortiment op onze shop Buttplugwebshop.nl en een ruim strapon assortiment op Straponwebshop.nl

Een siliconen dildo neemt je lichaamstemperatuur aan.


Het siliconen neemt snel zijn omgevingstemperatuur aan dus wanneer je jouw siliconen dildo gebruikt neemt het jouw eigen lichaamstemperatuur aan. Je kunt je siliconen dildo ook eerst in een bak met warm water stoppen om hem lekker warm te laten worden alvorens je hem gaat gebruiken. Dit zorgt voor een realistisch en prettig gevoel. Daarnaast is het voordeel van een siliconen dildo dat het niet poreus is. Net zoals bij bijvoorbeeld een glazen dildo of een metalen dildo is een siliconen dildo gemaakt van siliconen niet poreus. Dit betekent dat bacteriën zicht moeilijk kunnen nestelen in het materiaal wat zorgt voor een goede hygiëne.

Zijn er ook nadelen aan een siliconen dildo?


Natuurlijk zijn er ook nadelen maar dat is per gebruiker heel persoonlijk. Sommige gebruikers vinden een harde dildo prettig omdat ze daar een betere druk mee kunnen uitoefenen op bepaalde erogene plekjes. Een glazen dildo of metalen dildo is hier een voorbeeld van. Ook zijn dildo’s van glas of metaal (nog) makkelijker schoon te maken en nog steviger qua duurzaamheid. Een ander nadeel is zoals eerder genoemd het gebruik van glijmiddel of andere producten op siliconen basis in combinatie met een dildo van siliconen. Gebruik altijd bij een siliconen dildo glijmiddel op waterbasis. Soms is dat jammer want een glijmiddel op siliconenbasis is vaak (niet altijd) wat gladder en kan worden gebruikt in combinatie met water. Je kunt een dergelijk glijmiddel dus onder de douche gebruiken wat zorgt voor een super gladde dildo!

Wellicht zit je nog steeds met een aantal vragen. Er zijn dan ook zoveel verschillende siliconen dildo's dat we ons dit goed kunnen voorstellen. Je weet nu inmiddels wat de voor en nadelen zijn van een siliconen dildo. Wellicht heb je in elk geval een keuze kunnen maken als het gaat om het soort materiaal. De belangrijkste vraag die je jezelf in elk geval moet stellen is of je een natuurlijk aanvoelende kunstpenis wilt of liever een hardere versie. Waar je verder op moet letten is het soort materiaal. Soms is een kunstpenis gedeeltelijk gemaakt van siliconen en soms voor 100 procent. Duurdere dildo’s zijn soms zelfs gemaakt van medisch siliconen, dit is het beste materiaal dat op dit moment verkrijgbaar is en wordt ook gebruikt voor bijvoorbeeld borstimplantaten en plastische chirurgie. Wil je weten welk materiaal het meest veilig is voor een sextoy? Het voordeel van een siliconen dildo is bestand tegen hoge temperaturen dus je kunt jouw dildo gewoon in de vaatwasser stoppen. Laat het materiaal wel op kamertemperatuur drogen. Leg een siliconen dildo dus niet op de verwarming.

Is een siliconen dildo realistisch en buigzaam?


Het siliconen heeft ook een flexibele en buigzame werking. Dit is dan ook de rede waarom het vaak wordt ingezet bij een dildo welke buigzaam moet zijn. Dit is bijvoorbeeld erg handig bij een dubbele dildo omdat deze extra flexibel moet zijn vanwege dubbele penetratie. Is een siliconen dildo realistisch? Silicium bevattende kunststoffen worden het meest gebruikt voor natuurlijk aanvoelende dildo's. Niet alleen voor het gevoel maar ook voor de looks is dit materiaal zeer geschikt. Het zorgt er onder andere voor dat de realistische siliconen dildo er aan de buitenkant levensecht uitziet. Het siliconen bootst de huid goed na waardoor het zacht en realistisch aanvoelt. Soms zelf werkelijk niet van echt te onderscheiden!

Mag ik een siliconen dildo anaal gebruiken?


Het achterwerk is in principe niet gemaakt om door een voorwerp te worden gepenetreerd. Daarom moet er ook voorzichtig mee om worden gegaan. De keuze voor zacht materiaal kan daarbij zeer belangrijk zijn. Zoals gezegd buigt een siliconen anaal dildo goed mee wat zorgt voor minimale beschadigingen aan je anus en rectale kanaal.

Ontdek alle glazen dildo's >