Anale dildo's voor heerlijke anale seks!


Korting sextoys

Kenmerken anaal dildo's

  • Dildo's speciaal voor anaal genot
  • Diverse soorten (normaal, anale kralen, p-spot)
  • Diverse maten, van XS tot XL
  • Meestal met trekring of brede voet
  • De beste kwaliteit voor de beste prijs

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-21 van 84

Pagina
per pagina

Informatie over een anaal dildo

Waarschijnlijk ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je opzoek bent naar een nieuwe toy om van achteren in te brengen. Maar waar kies je dan voor? Er zijn hedendaags zoveel verschillende seksspeeltjes voor rectale inbreng dat wij ons goed kunnen voorstellen dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. Op deze pagina proberen we je enigszins wegwijs te maken. Voor beginners vertellen we eerst precies wat een anale dildo nu eigenlijk is.

Wat is een anale dildo?

Een anale dildo is een dildo welke speciaal is ontworpen voor rectale penetratie en stimulatie. Anaal dildo’s zien er meestal net iets anders uit dan een normale dildo. Over het algemeen is de gehele dildo of in elk geval de kop iets dunner voor een soepele inbreng. Je ziet ook vaak dat de kop oploopt in dikte. De kop begint dus dun waarna de schacht langzaam dikker wordt. Een heel bekend voorbeeld hiervan is de buttplug. Bij een buttplug is het echter wel zo dat het einde van de plug juist weer smaller wordt zodat de plug goed blijft zitten. Bij alle anale nep penissen is de basis/voet extra dik gemaakt zodat het speeltje niet te ver kan afdalen. Gebruik dus nooit een normale nep penis voor anale penetratie! Een overzicht van overige dildo's vind je op onze homepage.

Is het niet vies zo’n dildo in je anus?

Het is een veelgestelde vraag: ‘kan ik mijn dildo wel goed schoonmaken? En is het niet vies?’. Natuurlijk is het in beginsel even wennen om een voorwerp in je anus te stoppen. Vaak hebben gebruikers het gevoel dat ze moeten poepen. Dit heeft puur met wennen te maken. Voor alles geldt, oefening baart kunst! Je zult merken dat je anus en rectale kanaal op den duur gewend raken, meestal is dit zelfs al na een paar keer. Soms kan er wat ontlasting meekomen maar dit is meestal niet het geval omdat de endeldarm meestal leeg is. Daarnaast kun je een kunstpenis na gebruik eenvoudig schoonmaken. De meeste anaal dildo’s zijn gemaakt van materiaal dat zich goed laat schoonmaken en waarbij eventuele ontlasting niet kan intrekken. Met name glas, metaal, pvc of siliconen zijn populaire materiaalsoorten. Deze materialen zijn poreus waardoor bacteriën niet de kans krijgen zich ergens in te nestelen. Een dildo van glas of siliconen kan eenvoudig worden ontsmet in de vaatwasser. Ook kun je een speciale toyreiniger gebruiken om het speeltje te ontsmetten. Een toyreiniger is apart verkrijgbaar op onze webshop.

Is een anaal speeltje geschikt voor mij?

Als je denkt dat een anaal speeltje alleen voor homoseksuele mannen is bedoeld dan heb je het mis. Sterker nog, een dergelijke toy wordt steeds vaker gebruikt door heteroseksuele koppels, zowel door mannen als door vrouwen. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de het vervagen van taboe op anale seks, betere informatie door het internet en populaire boeken zoals Fifty shades of Grey. Ook zijn sextoys makkelijk verkrijgbaar via het internet en kunnen ze discreet en anoniem worden geleverd en betaald.

Anale seks kan voor zowel mannen als vrouwen een verrijking zijn voor je seksleven. Lees hierover meer op het artikel '12 vragen over anale seks' op gezondheid.be. Omdat de anus veel zenuwuiteinden en verschillende erogene zones bevat is dit donkere gaatje zeer geschikt voor stimulatie en genot. Een dildo of vibrator stimuleert je kringspier, het gebied daaromheen en je interne rectale kanaal en zorgt voor extra opwinding tijdens masturbatie en/of penetratie. Zowel mannen als vrouwen kunnen hierbij anaal klaarkomen. Hierbij moet worden opgemerkt dat stimulatie bij mannen optimaal is wanneer de prostaat wordt gestimuleerd. Er zijn speciale dildo’s verkrijgbaar met een gebogen kop voor stimulatie van de P-spot. Uiteraard dien je er dan wel voor te zorgen dat de nep penis in de juiste positie wordt ingebracht.

Als beginner kies je bij voorkeur voor een anale dildo van kleine afmetingen. Begin met een dildo welke in diameter niet groter is dan 2 cm. Je kunt ook alvast een grotere kunstpenis kopen voor een volgende fase. Een dildo gemaakt van siliconen of rubber voelt vaak zacht aan en is heel flexibel en buigzaam, zeer geschikt voor starters!

Soorten en maten

Anaal dildo’s zijn er in vele soorten en maten, heel veel welteverstaan! Zo verschillen ze vaak qua afmetingen (lengte en dikte) maar ook qua vorm of functionaliteit. Een bijzondere vorm is een buttplug welke je voor langere tijd kunt inhouden. Tevens kan een buttplug ook dienen als plug voor een rollenspel. Een andere bijzondere vorm is een anale dildo welke als voorbind penis wordt gebruikt. Een dergelijke nep penis wordt in dat geval in combinatie met een strapon harnas gebruikt. Welke soorten zijn er nog meer? Daar geven we u uiteraard een antwoord op.

De anaal dildo

De anaal dildo is de meest bekende dildo voor rectale penetratie en lijkt het meeste op een echte penis. Deze nep penissen worden ook wel realistische dildo’s genoemd. Meestal zijn ze wat kleiner dan een normale dildo voor het voorkomen van beschadigingen aan de anus en het slijmvlies. Deze klassieke anale dildo’s zijn met name geschikt voor beginners op het gebied van anale seks. Het is voor zowel starters als ervaren gebruikers in elk geval belangrijk om voldoende glijmiddel te gebruiken zodat je eventuele beschadigingen en/of ongemakken kunt voorkomen. Anaal dildo’s zijn voorzien van een brede basis/voet en zijn meestal ook voorzien van een handvat zodat je voldoende grip en controle hebt tijdens gebruik.

Taps toelopende dildo’s

Je kunt op Dildokraam.nl ook dildo’s bestellen met een taps toelopende schacht of kop. Bij deze nep penissen begint de kop smal en loopt de kop en/of schacht langzaam op qua dikte. Een bekend voorbeeld hiervan is de anal beads dildo welke diverse kralen bevat welke steeds een beetje dikker worden. Soms zijn de kralen niet alleen verschillend qua dikte maar ook qua vorm zodat je bij elke kraal een ander gevoel ervaart. Een taps toelopende anaal dildo is zeer geschikt voor starters omdat je langzaam kunt beginnen en kunt ontdekken hoever je het speeltje naar binnen kunt schuiven.

Prostaat stimulators

Waarschijnlijk heb je al wel eens vernomen dat het stimuleren van de prostaat een lustverhogend gevoel kan creëren. Wanneer je de bekende P-spot hebt gevonden kun je hem met een speciale prostaat stimulator heerlijk masseren en stimuleren om zo een heviger orgasme te bereiken. Maar waar ligt de prostaat ongeveer? Je hoeft er gelukkig niet heel lang naar te zoeken. Je voelt ongeveer 5 cm na je anus een klein bobbeltje. De prostaat zelf is ongeveer net zo groot als een walnoot. Omdat een prostaat dildo een gebogen kop bevat kun je er extra veel druk op uitoefenen. Wist je trouwens dat het masseren van de prostaat ook goed is voor de gezondheid? Door de prostaat met enige regelmaat te legen zorg je er namelijk voor dat bacteriën zich ophopen!

Dildo’s voor dubbele penetratie

Tot slot benoemen we nog even de dubbele dildo waarmee jezelf als vrouw zijnde dubbel kunt verwennen. Dubbele dildo’s zijn voorzien van 1 smalle nep penis voor anale penetratie en 1 grotere nep penis voor vaginale penetratie. Er bestaan ook dubbele dildo’s welke geschikt zijn voor koppels. Hierbij kunnen beide uiteinden gelijktijdig worden ingebracht en kun je samen genieten van een seksspeeltje. Deze dubbele nep penissen zijn meestal extreem buigbaar en flexibel.

Gebruiksaanwijzing

Ok, je hebt je keuze gemaakt en inmiddels heb je de dildo al in huis. Je haalt hem uit zijn verpakking en wilt hem natuurlijk direct gebruiken. Maar hoe gebruik je een anale toy bij voorkeur zodat je er zo veel mogelijk genot aan beleeft? Allereerst breng je een glijmiddel aan op zowel de dildo als je anus. Dit is belangrijk omdat je anus in tegenstelling tot een vagina zelf niet nat en glad wordt. Heb je een nep penis gemaakt van siliconen? Gebruik dan geen glijmiddel op basis van siliconen omdat dit je speeltje kan beschadigen. Voor anale penetratie heeft een speciaal glijmiddel de voorkeur. Dit glijmiddel is wat dikker en blijft langer glad. Soms bevat een dergelijk glijmiddel ook een verdovend stofje.

Na het aanbrengen van een glijmiddel schuif je de kunstpenis voorzichtig naar binnen en laat je jouw anus eerst even wennen. Je voelt zelf het beste aan wanneer je ongemakken ervaart. Probeer in elk geval goed te ontspannen. Je kunt het speeltje steeds iets verder inschuiven als je dat prettig vindt en de dildo eventueel hard of zacht heen en weer bewegen. Voordat je klaarkomt is het lekker om de anale toy in 1 beweging naar buiten te trekken.

Na gebruik

Zoals eerder vermeld maak je jouw dildo na gebruik goed schoon. Dit is belangrijk om bacteriële infecties voorkomen! Meestal kun je een dildo goed schoonmaken met warm water en zeep, eventueel in de vaatwasser (zonder vaatwastablet). Gebruik bij voorkeur een toycleaner.

Andere toys voor anale seks

Op onze andere webshops bieden we ook andere seksspeeltjes aan welke geschikt zijn voor anale seks. Zo vindt u op Buttplugwebshop.nl een gigantisch assortiment van ruim 500 verschillende anale plugs. Speciaal voor mannen kunt u op Kunstvaginawebshop.nl een nep anus masturbator bestellen.