Grote XXL dildo's, voor een gevuld gevoel!


Korting sextoys

Kenmerken grote / dikke dildo's

  • Grote dildo's langer dan 25 cm
  • Extra dik
  • Ook Fisting dildo's
  • Diverse soorten, kleuren en maten
  • Voor een gevuld gevoel
  • Leuk om mee te experimenteren

Van hoog naar laag sorteren

72 producten

per pagina

Informatie over een Grote dildo

Hoe lang is een XL dildo?

Op de pagina vindt u een overzicht van al onze grote dildo’s, ook wel XXL dildo’s genoemd. Deze grote dildo’s beginnen bij een bepaalde lengte en dikte. Over het algemeen kan worden gesteld dat een dildo langer dan 25 cm tot de categorie XXL dildo’s mag worden genoemd. Overige dildo's vallen onder normale klassieke dildo's of een speciale rubriek. De lange nep penissen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die van een maatje meer houden. Hiermee wordt bedoeld meer lengte, meer dikte en meer volume. Voordat u een product bestelt kunt u het beste eerste de onderstaande informatie lezen. Dit artikel geeft u meer informatie over verschillende soorten grote dildo’s en voor wie ze geschikt zijn. Liever een andere dildo kopen? Zoek dan de dildo van jouw keuze via onze homepage

Voor wie is een grote dildo geschikt?

Er zijn vrouwen en mannen die meer stimulatie en genot ervaren wanneer een dildo wat langer is dan gemiddeld. Dit komt omdat geen enkele vagina of anus nu eenmaal hetzelfde is. Zowel de vagina als anus bevatten veel zenuwuiteinden welke gevoelig zijn voor aanraking. Het kan zo zijn dat deze zenuwuiteinden wat minder gevoelig zijn bij mensen met een voorkeur voor een grote dildo. Ook kan het zo zijn dat de hersenen een seintje afgeven dat de grotere versie meer genot teweegbrengt. Bij sommige vrouwen is de vagina na 1 of meer bevallingen wat ruimer. Dit kan ook komen door leeftijd. Ook voor deze doelgroep geeft een XXL dildo vaak meer genot dan zijn gemiddelde concurrent. Lees ook het artikel 'hoe kan ik seks hebben met een grote penis?'.

Geeft een grote dildo mij ook genot?

In de voorgaande alinea heeft u kunnen lezen voor wie een lange en/of dikke dildo geschikt is. Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet kan het natuurlijk wel degelijk zo zijn dat een grote dildo ook voor u geschikt is. Een onderzoek van het dagblad AD heeft trouwens utigewezen dat seks met een grote penis echt beter is voor vrouwen. Soms moet je eerst even wennen aan een maatje meer. Gelukkig hebben schaamlippen en de rest van het vaginale gebied een grote rekbaarheid. Zowel de schaamlippen als de spieren daaromheen kunnen net zoals bij een bevalling langzaam worden uitgerekt. Je kunt een XXL dildo dus stukje bij beetje steeds iets verder naar binnen schuiven. Ook kun je eerst met een iets kleinere dildo beginnen om je vagina langzaam te laten wennen. Je bereikt in elk geval het beste resultaat als je een glijmiddel gebruikt. Een glijmiddel is zelfs erg belangrijk om een grote dildo soepel en zonder pijn vaginaal (of anaal) in te brengen. Daarbij ervaar je met een glijmiddel meer genot.

Soorten grote dildo’s

Veel mensen denken dat de lengte de grootste rol speelt bij een grote dildo, echter niets is minder waar! Het is zelfs zo dat de eerste 6 cm van de vagina gevoelsensoren bevatten. Daarnaast is het zo dat de meeste vagina’s maar een maximaal aantal centimeters aankunnen. De lengte van een dildo speelt dus slechts een rol bij de beleving en het ervaren van genot. Hierbij spelen de hersenen de grootste rol. Bij een grote dildo gaat het met name om de dikte. Hoe dikker de dildo, hoe groter de uitdaging! Er zijn zelfs XXL dildo’s met een diameter van 11 cm.

Naast het verschil in lengte en dikte (diameter) zijn er ook verschillen in uitvoering. Net zoals andere dildo’s kun je een grote dildo verkrijgen in een realistische dildo uitvoering, een speciale uitvoering voor anale penetratie, een voorbind dildo, met of zonder zuignap, opblaasbaar, etc… Je kunt het tegenwoordig zo gek niet bedenken of er is wel dildo van jouw keuze beschikbaar. In het bijzonder benoemen we nog even de XXL buttplug welke u kunt bestellen op onze webshop Buttplugwebshop.nl. We noemen hieronder enkele verschillende soorten grote kunstpenissen. 

XXL dildo’s met zuignap

Als je op zoek bent naar een kunstpenis waarbij je jouw handen vrij kunt houden dan kun je het beste kiezen voor een grote dildo met zuignap. Bij een XL dildo is de zuignap vaak extra sterk. Dit komt natuurlijk door het gewicht. Je kunt de dildo d.m.v. een zuignap plaatsen op een gladde ondergrond en zo genieten van handsfree gebruik. Zo hou jij je handen vrij voor stimulatie van andere erogene zones.

Grote voorbind dildo’s

Een voorbind dildo wordt veel gebruikt door lesbische stelletjes om zo te kunnen genieten van penetratie met een penis. Ook wordt een zogenaamde strapon steeds meer gebruikt door heteroseksuele koppels waarbij de vrouw haar man anaal penetreert of de man zijn vrouw met een strapon penetreert. Als je hiervoor een grote dildo gebruikt moet je er wel op letten waar je hem voor gaat gebruiken. Als je hem bijvoorbeeld gebruikt voor anale penetratie moet je anus hier natuurlijk wel al een beetje ervaring mee hebben. Heb je al een strapon harnas (voorzetstuk) en wil je een losse grote dildo kopen? Let dan even op de diameter van de O-ring van je harnas en de diameter van de XL penis. Dildo’s met een platte voet of zuignap zijn meestal geschikt als losse voorbind dildo.

Fisting dildo

Voor de wat meer extreme gebruikers is een Fisting Dildo wellicht een optie. Een fisting dildo wordt vaak gebruikt door liefhebbers van fetish seks en liefhebbers van experimenteren. Fisting betekent in het Nederlands ‘vuistneuken’. De fisting dildo’s bevatten dan ook een arm met hand, meestal een gebalde vuist of een vuist met gestrekte vingers naar elkaar toe. Voor fisting kun je het beste een speciaal fisting glijmiddel gebruiken voor een betere penetratie. Een fisting glijmiddel glijdt extreem goed en is iets dikker waardoor het langer glad blijft.

Grote anaal dildo’s

Voor de liefhebbers van anale seks zijn er vele soorten anaal dildo’s verkrijgbaar. Als je al iets meer ervaring hebt met anale penetratie dan kun je overstappen op een grote anaal dildo voor een extreem vol en verzadigd gevoel. Anale dildo’s bevatten een brede en platte voet zodat deze niet te diep naar binnen kan glijden. Ook zijn grote anale dildo’s meestal voorzien van een smalle kop voor een makkelijke inbreng. Grote buttplugs bevatten ook een smalle voet voor extra zuigkracht.

Extra controle en houvast

Voor het ruigere werk kies je voor een grote dildo met handvat. Het handvat zorgt daarbij voor een extra goede grip waardoor je de nep penis hard heen en weer kunt bewegen. Een grote dildo met handvat is extra geschikt voor anale inbreng omdat hierbij het handvat ook als bescherming dient. Een dildo met handvat is niet geschikt voor voorbind seks.