Een opblaasbare dildo, wat is dat?

Wellicht heb je er wel eens van gehoord maar weet je eigenlijk niet wat een opblaasbare dildo exact is en waarvoor je deze kunt gebruiken. Je zou misschien kunnen denken dat een zogenaamde inflatable dildo leuk is voor feestjes en partijen, grappig toch zo’n ballon in de vorm van een penis? Natuurlijk zijn de opblaasbare dildo’s verkrijgbaar op Dildokraam.nl bedoeld voor een heel ander doeleinde, namelijk jou zo veel mogelijk plezier bezorgen. Een dergelijke kunstpenis is opblaasbaar d.m.v. handpomp of soms ook d.m.v. een automatische pomp. De speeltjes zijn meestal gemaakt van flexibel en makkelijk oprekbaar materiaal zoals rubber of siliconen zodat de neppenis eenvoudig langer en dikker kan worden.

Misschien denk je dat je veel ervaring nodig hebt om een inflatable penis te kunnen inbrengen maar niets is minder waar. De speeltjes zijn voor zowel ervaren gebruikers als starters geschikt. Je kunt als starters zelfs prima ontdekken hoever je kunt gaan met een kunstpenis. Omdat de dildo diverse maten kan aannemen is hij eigenlijk geschikt voor iedereen. Ook kun je hem anaal inbrengen maar dit gaat iets lastiger omdat opblaasbare dildo’s vaak wat zachter zijn en je er minder druk mee kunt uitoefenen op jouw donkere krappe gaatje.

Wil je ook een opblaasbare dildo kopen? Klik dan op de onderstaande button

Bekijk onze opblaasbare dildo's

Andere webshops van Speeltjesfabriek.nl bieden ook opblaasbare speeltjes aan, zoals natuurlijk Sexpopwebshop.nl maar ook opblaasbare buttplugs op Buttplugwebshop.nl of een opblaasbare strapon op Straponwebshop.nl. Toch liever een andere dildo kopen? Ga dan voor een totaaloverzicht naar onze homepage. 

Waarom een opblaasbare dildo?

Voordat je besluit een inflatable dildo te kopen dien je eerst te weten waarom je dit speeltje zou moeten aanschaffen. Wat kun je ermee en waar is hij geschikt voor. Je kunt het speeltje namelijk op verschillende manieren gebruiken.

1. Starters

Gebruik het speeltje als je nog beginner bent op het gebied van seksspeeltjes en verken je grenzen. Breng de dildo langzaam met wat glijmiddel naar binnen en begin met pompen. Na elke pompbeweging wordt de kunstpenis steeds wat dikker en langer. Kijk wanneer je een prettig gevoel ervaart en ook wanneer je ongemakken ervaart. Je kunt proberen steeds een stapje verder te gaan en jezelf voor te bereiden op het echte werk. De meeste opblaasbare dildo’s zijn namelijk minstens net zo dik als een echte penis wanneer deze volledig zijn opgeblazen. Als je teveel ongemakken ervaart kun je d.m.v. een ontluchtingsventiel snel de lucht uit de dildo laten lopen.

2. Een gevuld gevoel

Je kunt een opblaasbare dildo ook gebruiken om een voller gevoel te ervaren in je vagina of anus. De pompende bewegingen voelen meestal erg prettig aan in zowel een vagina als anus. Voel hoe de dildo steeds dikker en groter wordt en laat indien gewenst af en toe wat lucht uit de dildo lopen. Een goed gevuld gevoel kan je orgasme sneller en heviger laten verlopen en kan de lustgevoelens verhogen. Een speciale doelgroep welke veel gebruik maken van opblaasbare dildo’s zijn BDSM-ers. BDSM-ers vinden het namelijk prettig en spannend om te experimenteren met toys en daar zijn opblaasbare dildo’s zeer geschikt voor. Je kunt natuurlijk ook voor een normale grote dildo kiezen, kijk daarvoor op onze speciale XL dildo pagina!

3. Anale training

Een derde mogelijkheid waar een opblaasbare dildo zeer geschikt voor is, is het trainen van je anale gebied. Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste maat buttplug of anaal dildo te kiezen, zeker wanneer ze nog starter zijn op dit gebied. Dan kan een inflatable kunstpenis absoluut uitkomst bieden. Je begint met de kleinste afmetingen (niet opgepompt) en je laat de kunstpenis steeds groter worden door hem op te pompen. Op deze manier rek je jouw anus steeds een beetje meer op. Dit gaat langzaam en je bepaalt zelf het tempo. Als je ongemakken ervaart laat je snel en eenvoudig lucht uit de dildo lopen door op het ontluchtingsventiel te drukken. Het nadeel van een opblaasbare dildo is echter dat deze niet beschikt over een dunnere kop om het speeltje eenvoudig anaal in te brengen. Grotere exemplaren zullen dus meer geschikt zijn voor ervaren gebruikers.

Verschillende soorten en modellen

Als je eenmaal hebt gekozen voor een opblaasbare dildo dan zijn er gelukkig weinig verschillen tussen de diverse modellen. De meeste exemplaren bevatten een handpomp, zijn zwart van kleur, zijn meestal gemaakt van rubber of siliconen en zijn gemiddeld of iets boven gemiddeld qua afmetingen.

Dildokraam.nl heeft 1 model welke opblaasbaar is d.m.v. een afstandsbediening, namelijk de automatisch opblaasbare dildo. Dit exemplaar bevat anale kralen en is dus met name geschikt voor anale inbreng. Ook bevat deze dildo een trilfunctie voor extra genot. De combinatie van een gevuld gevoel en vibraties zorgen er met name bij de man voor dat je een heviger orgasme bereikt, zeker wanneer je de anal beads tegen de prostaat aanlegt.

Alle exemplaren bevatten een ontluchtingsventiel waarmee je de lucht in de dildo snel en eenvoudig kunt laten ontsnappen en de dildo weer kunt laten krimpen. Op Straponwebshop.nl vind je zoals eerder genoemd een speciale opblaasbare dildo welke je kunt voorbinden.

Kenmerken en eigenschappen

Het aanschaffen van zo’n opblaasbare dildo is dus vrij overzichtelijk, er zijn namelijk niet heel veel verschillende modellen verkrijgbaar. Toch willen we je wijzen op enkele kenmerken welke belangrijk zijn bij de aanschaf, namelijk:

1. Prijsklasse

Opblaasbare nep penissen zijn bij Dildokraam.nl verkrijgbaar in diverse prijsklassen, variërend van € 20,- tot € 80,-. Duurdere modellen verschillen met name qua materiaal, afmetingen en vormgeving. Ze voelen vaak wat zachter een, zijn nog beter opblaasbaar en gaan langer mee. Wanneer je een beginner bent en eerst eens wilt kijken of een inflatable toy wat voor jou is dan kun je het beste kiezen voor een budget exemplaar. Dan kun je daarna altijd nog overschakelen naar een duurdere versie voor langer gebruik en meer genot.

2. Kleur

Qua kleur hoeft je bij Dildokraam.nl niet al te lang na te denken, al onze pump up dildo’s zijn gemaakt in een zwarte kleur. Ook elders zul je weinig exemplaren vinden met een andere kleur.

3. Maat

De meeste inflatable kunstpenissen zijn gemiddeld qua afmetingen, dat wil zeggen als ze niet zijn opgepompt. De speeltjes kunnen wanneer je ze helemaal oppompt vrij groot worden. Met name de dikte speelt bij het verkrijgen van een vol en gevuld gevoel een belangrijke rol. Vanwege de opblaasbare functie zijn de speeltjes dan ook geschikt voor zowel starters als gevorderde gebruikers. Let altijd even op de afmetingen zodat je zeker weet dat jouw nieuwe toy goed past.

4. Anaal of vaginaal

Voor anale seks kun je het beste een dildo gebruiken met een smalle kop of in elk geval een dildo welke niet al te groot is qua dikte. Ook zeer geschikt zijn opblaasbare anaal ballon en de oppompbare anale kralen dildo. Met deze speeltjes weet je jouw anale kanaal optimaal te verwennen. Ook zijn deze dildo’s zeer geschikt voor prostaat stimulatie. Het rekbare effect zorgt voor een goed gevulde anus! Alle overige opblaasbare dildo’s op deze pagina zijn meer geschikt voor vaginaal gebruik. Wel elk speeltje geldt, oefening baart kunst. Het is echter wel zo dat oppompbare kunstpenissen welke voor anale seks worden gebruikt meer geschikt zijn voor ervaren gebruikers en beoefenaars van BDSM.

Gebruiksaanwijzing, stap voor stap

Indien je een inflatable nep penis hebt besteld wil je hem natuurlijk zo spoedig mogelijk gebruiken. Alle dildo’s op Dildokraam.nl welke in voorraad zijn heb je de volgende dag al in huis. Je haalt het speeltje uit de doos, maar dan? Het is bij elke toy sowieso belangrijk dat je jezelf ontspannen voelt en een comfortabele houding aanneemt. Ga bijvoorbeeld op je bed liggen en zorg voor zo weinig mogelijk ruis! Het gebruik van een opblaasbare dildo verschilt niet heel veel van een normale versie. Hieronder volgen echter enkele tips waarmee je zeker weet dat je het speeltje goed gebruikt. Meer informatie over het gebruik van een dildo vind je ook op Allesoverseks.be.

1. We noemen het nogmaals op, zorg voor een ontspannen houding en vooral weinig ruis!

2. Zorg ervoor dat je een glijmiddel voorhanden hebt en eventuele andere toys en accessoires klaarliggen. Denk daarbij ook aan bijvoorbeeld een handdoek of doekjes. Als je jouw speeltje de volgende keer direct weer wilt gebruiken en geen zin hebt om hem na afloop schoon te maken kun je eventueel een condoom over de dildo schuiven. Kijk bijvoorbeeld op Durex.nl voor kwalitatief goede en goedgekeurde condooms.

3. Breng wat glijmiddel aan op zowel je vagina of anus als op de opblaasbare dildo. Een glijmiddel zorgt niet alleen voor een makkelijkere inbreng maar ook voor meer genot tijdens gebruik. Let op: een dildo gemaakt van siliconen kan niet worden gebruikt in combinatie met een glijmiddel op basis van siliconen. Alle andere materialen kunnen zonder problemen worden gecombineerd met een glijmiddel op basis van siliconen of water. Bij gebruik onder de douche wordt een glijmiddel op siliconen basis aanbevolen.

4. Warm jezelf eerst wat op door jezelf te betasten en te masturberen. Wanneer je opgewonden genoeg bent breng je de opblaasbare kunstpenis bij jezelf naar binnen. Bij anaal gebruik kun je eerst een vinger of een kleinere plug naar binnen brengen om de anus te laten wennen. Doe dit altijd voorzichtig en niet te snel. Wanneer de dildo comfortabel aanvoelt van binnen dan kun je beginnen met opblazen. Pomp steeds een beetje meer lucht in de kunstpenis door in het handpompje te knijpen. Bij een automatische pomp gaat dit uiteraard automatisch. Stel de pomp daarbij in op de gewenste stand.

5. Wanneer je ongemakken ervaart stop je met pompen en laat je er wat lucht uitvloeien door op het ontluchtingsventiel te drukken. Je kunt hier ook mee spelen door de dildo afwisselend groter en kleiner te laten worden. Wanneer je klaar bent laat je alle lucht uit het speeltje lopen.

6. Maak de dildo na gebruik goed schoon met water en zeep of plaats hem indien mogelijk in de vaatwasser (zonder vaatwas tablet). Zowel siliconen als rubber kun je het beste op kamertemperatuur laten drogen.

Tip 1: gebruik het speeltje samen met je partner en laat je partner de dikte en lengte bepalen. Je kunt jezelf op deze manier volledig overgeven zonder de dildo zelf te hoeven oppompen.

Tip 2: verleg je grenzen en kijk hoever je kunt gaan. Als je starter bent kun je een opblaasbare dildo ook gebruiken om je vagina te trainen voor het echte werk. Ook is het product zeer geschikt voor vrouwen met vaginisme.

Koop je opblaasbare dildo zeer voordelig!

Bij Dildokraam.nl kun je ervan uitgaan dat je nooit te veel betaald. Bij ons geldt er bijna altijd een korting en krijg je ook nog eens een gratis tube glijmiddel meegeleverd. Kies je voor een opblaasbare dildo van meer dan 30 euro? Dan wordt deze gratis aan huis geleverd!

Bekijk onze opblaasbare dildo's